Haveliv og haveglæde kan være mange ting alt efter, hvem man spørger.
Nogle kobler fra ved at luge ukrudt, andre nyder at sidde i haven med en kop kaffe og hører fuglene synge mens der også findes dem, der primært bruger haven til at dyrke deres afgrøder.
Nogle elsker en romantisk have fyldt med engelske roser, andre har en vild og utæmmet have til glæde for insekterne mens der også er dem, der vil have en sirlig ordnet have uden ukrudt.

Fælles for dem alle er dog, at de har fundet glæden ved havelivet, og at de bruger haven på lige præcist den måde, der giver mening for dem.

lisbeth kiel bjerrum

Jeg er lidt af det hele; jeg har en have med både blomster, afgrøder, drivhus og masser af ukrudt – men jeg elsker havelivet, jeg elsker at lære mere om forspiring, frø, løgblomster, stauder, afgrøder og prydplanter, og jeg bruger al min ledige tid i haven, fordi det giver mig ro og glæde.

Jeg håber med bloggen her at kunne dele ud af min viden, smitte med min begejstring og så små frø overalt, som med tiden kan vokse sig større og på den måde udbrede haveglæden til endnu flere.
Der vil komme inspiration, guides, forklaringer og masser af viden som både helt nye haveejere samt de mere garvede kan få god gavn af.

Jeg håber, at du har lyst til at følge med – og byd endelig ind i kommentarfeltet med både spørgsmål og forslag, hvis du måtte sidde med nogle af dem 🙂

Velkommen til!

Lisbeth Kiel Bjerrum

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *